Friday, October 13, 2017

Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017

Klik Banner 
KLIK BANNER UNTUK SERTAI PERADUAN 

Alhamdulillah  hari ini rasa terpanggil pula nak kongsi tentang segmen Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017 . Mungkin ada yang masih tertanya apa yang syoknya join segment ni.Haa ni la nak bagitahu ni..Bagi korang yang suka menulis dan hari2 dok mengadap komputer atau tablet atau pelbagai gajet lain nilah masanya korang beramah tamah dengan bloger dari seluruh Malaysia.

Serius tak rugi sebab dari apa yang Cik Raha baca dari kebnyakan bloger yang join bloglist ni semuanya seronok dan happy belaka.Mana taknya, cuba bayangkan yang blog korang tu antara yang tersenarai dalam bloglist top bloger ke..Tak ke rasa bangga yang amat sangat..(kembang la tu..heheh)

Selain dari tu nampakla sikit blog korang tu ber "update" takla nampak sendu je bila tak ade orang yang datang singgah baca artikel korang..Sebelum join tu meh Cik Raha kongsi sikit siapa dia penganjur Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017..

Nama beliau : Haslina Kasbulah. atau boleh panggil Kuci. 
Status : Berkahwin 
Asal : Sabah 

Kalau dok perhatikan dalam blog beliau kan, kebanyakannya beliau akan menulis tentang makanan dan apa jua yang berkaitan dengan info kesihatan.

CARA NAK JOIN SEGMEN NI MUDAH JE

Syarat-syarat Mudah.

1. Follow blog : Haslina Kasbulah
    Follow Google+: Haslina
    Follow Insta: PuanKuci
    Follow Twitter : Puan.Kuci (Jika ada)

2.- Buat satu entri di blog anda bertajuk
     'Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017'

3- Letak banner segmen dan link kan ke blog ni.

4- Komen link entri penyertaan anda di bawah.(Tapi bukan komen kat sini komen kat blog beliau ye..heheh)

Tak tahu lagi macam mana nak buat :
 
Selamat berjaya kepada semua bloger2 yang join segment ni ye..Salam perkenalan daripada Cik Raha. 

2 comments:

  1. ayu blogwalking sini... jom join segmen ayu ..klik link dibawah ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete