Friday, April 21, 2017

Crest3D l Tak Payah SEKAT SELERA Makan..Tapi GIGI TETAP PUTIH


Image result for gambar gigi kuning menjadi putih

Ramai yang tanya macam mana nak gigi putih bersih tapi dalam masa yang sama boleh makan atau minum apa yang kita suka?. Dah la kena selalu jumpa client dan kekadang terliur gak bila tengok dorang selamba order air manis tapi saya cuma air kosong jerr..

Buat anda semua, kat sini saya nak share apa yang saya amalkan sepanjang saya menggunakan Crest3d White ni. Saya start guna memula 5 Pouch dulu, then saya tak lupa amalkan untuk memberus gigi menggunakan toothpatste dia jugak. Memang ada beza sangat dengan treatment kat klinik gigi sebelum-sebelum ni. Alhamdulillah walaupun saya langgar pantang makan dan minum gak, gigi saya still masih putih..Tak la kuning sangat sebelum ni. (Kesan keputihan tu bergantung seberapa kerap korang minum kopi atau makan manis ye)

Pemutih gigi yang berkesan! Cara pemakaian yang sangat mudah!Hanya cabut, tampal pada gigi dan biarkan selama 30 minit. Pemakaian 20 hari dh boleh nampak gigi bersinar2 bak berlian.. .


CARA ORDER WHATSAP KE  017 681 9200

Nak tengok Testimoni lain di :
Instagram kami : Klik Sini
Fanpage kami : Klik Sini

Kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda

๐ŸŒ€ rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++
๐Ÿ‘ฏ boleh buat dirumah, sebelum tidur๐Ÿ˜ด
๐Ÿ‘ฐ sesuai utk bakal2 pengantin๐ŸŽŽ
๐Ÿ’‹ murah dan berbaloii๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
☁ kesan putih tahan sehingga 12 BULAN๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ™… tiada lagi gigi kuning
๐ŸŒˆ lebih konfiden utk bcakap๐Ÿ’
๐Ÿ˜ lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. Hehe๐Ÿ˜†
.
Harga:
๐Ÿ’Ž 10 pouch = RM 100
๐Ÿ’Ž 14 pouch = RM 136
๐Ÿ’Ž 20 pouch = RM 190
๐Ÿ’Ž Toothpaste = RM 60
๐Ÿ“ฎ Postage RM 7 SM / RM 11 SS