Tuesday, August 15, 2017

TERTEKAN KERANA GEMUK WANITA INI AKHIRNYA.

Nekad untuk mencuba sendiri S’max Fruit Juice. Jus ajaib ini benar-benar membantu beliau turun berat badan sebanyak 6 KILO SELEPAS 2 MINGGU menggunakan produk S’max Fruit Juice.Pada mulanya beliau rasa ragu dengan keberkesanan produk ini, tapi akhirnya




S’max Fruit Juice - Turunkan Berat Badan

Harga  Asal RM120 tapi PROMOSI  hanya RM80 sahaja
Anda terlalu gemuk?? Kurang keyakinan diri??? Belum bertemu pasangan hidup??
Nak kurangkan berat badan & tampil lebih langsing menarik dan menawan??

Lihat produk ini & testimoni-testimoni S’max Fruit Juice kami di bawah.
Ia berkesan menurunkan berat badan ke tahap ideal




KURUS…
TIDAK LEMBIK
BADAN SLIM SEPERTI ANAK DARA
PERIOD TERATUR
PERUT JADI KECIK
BADAN TERASA RINGAN

Jika terlalu gemuk menjadikan kita kelihatan tidak menarik & mengurangkan keyakinan diri untuk tampil di hadapan rakan-rakan atau di khalayak ramai.

Kebiasannya orang gemuk memiliki metabolisma badan yang rendah berbanding dengan orang kurus, walaupun makan sedikit atau jarang makan, berat badan tetap akan naik

Tapi dengan S’max Fruit Juice ni, hasilnya pasti tidak menghampakan anda. Cuba dulu baru tahu. :)


DAH MACAM-MACAM PRODUK CUBA…TAPI TAK BERKESAN
Pengalaman pengguna setia S’max Fruit Juice, mereka telah mencuba pelbagai produk menurunkan berat badan yang ternama & telah habis beratus2 untuk itu. Namun semuanya tak berkesan disebabkan tidak sesuai. Tapi bila mencuba S’max Fruit Juice ni, alhamdulillah berat badan turun dalam masa yang singkat.
“2 minggu saya turun 6 kilo walaupun baru minum sebotol” – Puan Aina

Jadi ape tunggu lagi, cuba sekarang.InsyaAllah berkesan, dengan izinNYA
Jika azam dah kuat, tapi bila tiba waktu kena jogging 30 - 40 minit, badan anda tiba-tiba jadi ‘berat’ dan malas? Lupakanlah niat tu jika tiada semangat nak berjoging, amalkan sahaja minuman S’max Fruit Juice ini sekarang.

BEST SANGAT KE S’MAX FRUIT JUICE NI?
Cuba dulu baru tahu berkesan atau tidak jus ni. Deina Slimax Juice ini diformulasi daripada 100% Herba semulajadi untuk menurunkan berat badan dalam masa 3 hari!!!

  • -       Lemon
  • -       Daun Pudina
  • -       Acai Berry
  • -       Asam Keping
  • -       The Hijau
  • -       Mangga
Ramai pengguna dah Turun berkilo-kilo!!! Kenapa pilih Deina?

Banyak fungsi dalam satu, anda dah jimat wang, masa dan tenaga untuk mencari banyak produk dalam 1!! Ini manfaatnya:
  • ü  Melancarkan haid yang tidak teratur
  • ü  Menurunkan berat badan
  • ü  Mengempiskan perut boroi
  • ü  Mengawal selera makan
  • ü  Rasa kenyang sentiasa
  • ü  5 kali Membakar lemak degil
  • ü  Kecilkan Peha dan Punggung
  • ü  Tidak perlu berlapar dan bersenam
  • ü  Lelaki dan Wanita boleh minum
  • ü  Rasa jus mangga

CARA MINUM
Ø  1 sudu sebelum sarapan
Ø  1 sudu sebelum dinner


ü  MONEYBACK jika tak berkesanü  No Pendaftaran SSM : 1165068-Pü  No Rujukan KKM: 260716 / 06 / 110ü  1 botol tahan 25 hari ( 250ml )ü  Jika stock Diena , berat tidak naikü  Tiada kesan sampingan 100% herba

Whatsapp : 017 524 3826


Friday, April 21, 2017

Crest3D l Tak Payah SEKAT SELERA Makan..Tapi GIGI TETAP PUTIH


Image result for gambar gigi kuning menjadi putih

Ramai yang tanya macam mana nak gigi putih bersih tapi dalam masa yang sama boleh makan atau minum apa yang kita suka?. Dah la kena selalu jumpa client dan kekadang terliur gak bila tengok dorang selamba order air manis tapi saya cuma air kosong jerr..

Buat anda semua, kat sini saya nak share apa yang saya amalkan sepanjang saya menggunakan Crest3d White ni. Saya start guna memula 5 Pouch dulu, then saya tak lupa amalkan untuk memberus gigi menggunakan toothpatste dia jugak. Memang ada beza sangat dengan treatment kat klinik gigi sebelum-sebelum ni. Alhamdulillah walaupun saya langgar pantang makan dan minum gak, gigi saya still masih putih..Tak la kuning sangat sebelum ni. (Kesan keputihan tu bergantung seberapa kerap korang minum kopi atau makan manis ye)

Pemutih gigi yang berkesan! Cara pemakaian yang sangat mudah!Hanya cabut, tampal pada gigi dan biarkan selama 30 minit. Pemakaian 20 hari dh boleh nampak gigi bersinar2 bak berlian.. .


CARA ORDER WHATSAP KE  017 681 9200

Nak tengok Testimoni lain di :
Instagram kami : Klik Sini
Fanpage kami : Klik Sini

Kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda

🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++
👯 boleh buat dirumah, sebelum tidur😴
👰 sesuai utk bakal2 pengantin🎎
💋 murah dan berbaloii👍👍👍
☁ kesan putih tahan sehingga 12 BULAN😱 🙅 tiada lagi gigi kuning
🌈 lebih konfiden utk bcakap💁
😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. Hehe😆
.
Harga:
💎 10 pouch = RM 100
💎 14 pouch = RM 136
💎 20 pouch = RM 190
💎 Toothpaste = RM 60
📮 Postage RM 7 SM / RM 11 SS