Sunday, February 01, 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum w.b.t

Terima kasih sebab sudi menyinggah di blog Cik Raha ni.Sebenarnya kat blog ni tak ada apa pun yang menarik,almaklumla baru saja lahir bulan  1 Disember 2014 .Jadi masih banyak lagi entry yang perlu di baik pulih.Bercakap tentang newbie macam cik raha ni,sebenarnya banyak jugak la yang cik raha ketingalan.Yela dunia semakin maju kedepan,blog cik raha pon camtu je tak ade pape perubahan.Balik-balik tukar dan edit template jela.Tapi bila terjah beberapa blog otai ni,barula cik raha rase terpukul sikit.Apa hal asyik tukar template dan letak widget macam "sampah" dalam blog.Hehee..

Sebenarnya bila da mula menjejaki / stalker blog otai macam korang yang baca blog cik raha ni kan..banyak gak ilmu yang cik raha sedut.Yela sape yang tak nak jadi antara bloger yang boleh menghasilkan income dengan share entry power ye tak?Sampaikan budak sekolah rendah pon dah ada blog dan pengikut beribu riban.

 RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ


Korang nak tak jadi camtu..So apa kata korang join RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ ni.Manalah tahu kan reeki korang.Kalau tak menang pon tak pe yang penting korang ada pengikut.Macam cik raha ni kan..Setakat entry ni di tulis cuma ada 5 orang pengikut je..Alhamdulillah la kan..Daripada bunyi krikkk..krikkk..lebih baik ada bunga dan kumbang yang menghiasi..

Owh ye kalau nak join segment ni,klik je banner tu atau link kaler biru tu.Segala terma dan syarat da tertulis kat situ.Serius korang tak rugi join segment camgini.Bila lagi korang nak promot blog sendiri kan?Sekarang la ------> RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Tarikh tutup penyertaan
16 January 2015 hingga 28 February 2015




Recommed to Other Segment







10 comments:

  1. selamat bersegmen. :)
    saya datang singgah & follow, followback okey?
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-red-carpet-giveaway-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum..sorry ye Rafzan Tomomi..saya jarang update blog..tapi da follow awk pon.Baru tadi.Patutla kat fb awk senyap je..Krik..krik..heheh

      Delete
  2. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai khaty..sori ye.lambat reply.terima kasih sebab sudi singgah

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih..awak join juga ke?..sorry lambat reply..berhabuk suda blog saya nih

      Delete
  4. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..lumayan hadiahnye..tapi segmen tu da setahun berlalu.Maafkan saya,sebab saya memang tak berkesempatan buka blog..

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah..sihat.cuma saya jarang buka blog.terima kasih ye sudi singgah tuan penganjur majlis

      Delete